top of page

Pimp your house: krijtbord!


Pimp your house! Maak heel gemakkelijk een magnetisch krijtbord op een muur of deur.

Nodig: - vlakke ondergrond - primer of voorstrijkmiddel - magnetische muurverf (deze verf is niet magnetisch, maar bevat extra ijzer, waardoor magneten blijven hangen) - krijtbord muurverf (leuk; in bijna elke gewenste kleur te mengen bij de bouwmarkt)

​- een roller & kwast - enkele dagen geduld

Hoe? Breng na een laag primer drie lagen magneetverf aan en daarna twee lagen krijtbordverf. Even goed laten drogen volgens gebruiksaanwijzing, vooral ook tussen de lagen in, en je kan je favoriete kaarten, foto's, knutselwerkjes van je kind, to-do-lijstjes en leuke levenslessen kwijt. En ben je het zat? Met een licht vochtig doekje is alles in één veeg weer weg!

"Make today ridiculousy amazing"

bottom of page