top of page

Hallo!

Ik ben Susan van der Zon, de creatieve geest achter Studio NOZ. In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam als interieurarchitect (studie Ruimtelijke Vormgeving & Interieur Architectuur). Daarvoor, in 2005, heb ik de 1e graads Docentenopleiding Beeldende Kunst & Vormgeving voltooid aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Inmiddels ben ik alweer zo'n 14 jaar als interieurarchitect en (3D) visualisator aan het werk bij diverse werkgevers, waar ik een hoop ervaring heb kunnen opdoen, maar ben ik daarnaast in 2013 voor mezelf begonnen met Studio NOZ. 

Mijn opdrachtgevers zijn heel divers; vaak particulieren, maar ook bedrijven die hulp nodig hebben met het (her)inrichten van hun kantoor of showroom. Interieurarchitectuur bestaat uit meer dan een goed ontwerp. Het begint bij de dromen van de opdrachtgever en eindigt pas bij het binnengaan van de volledig opgeleverde en ingerichte ruimte die de juiste sfeer ademt en direct voelt als thuis. Omdat ik de laatste jaren steeds vaker de vraag kreeg om eens een tuinontwerp te maken, ben ik de sfeer van binnen ook gaan doorzetten naar buiten. Ten slotte is de buitenruimte vaak het verlengde van de woonkamer en net zo belangrijk qua indeling en sfeer als binnenin de woning. Ook heb ik in 2019 succesvol de opleiding Lichtdiploma behaald.  

 

Studio NOZ kan je begeleiden bij alle fasen van zo'n nieuw te realiseren droomplek, zowel binnen als buiten, zowel bij nieuwbouw als bestaande bouw: kleur- en materiaaladvies, indelingstekeningen, gevelaanpassingen in kaart brengen, 3D impressies, begeleiding tijdens de (ver)bouw, shop-begeleiding of een volledige inrichting. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op of kijk eens bij Tarieven & Diensten voor de mogelijkheden.     

 

Inschrijving architectenregister: 4.090915.005

Susan van der Zon

bottom of page