top of page

De website is online!


Na lang eraan werken, héél lang, en nog veel meer vragen over wanneer de website klaar zou zijn, kan ik nu eindelijk zeggen: HIJ IS KLAAR! Hij mag online. Iedereen mag 'm zien. Spread the word!


Wat vast al opgevallen is, is dat "gewoonsuus" of "gewoonsuus Design" niet meer is... Het was na al die tijd struggelen ook tijd voor een nieuwe naam, nieuwe huisstijl, nieuw logo en een nieuwe start!


De site moet nog groeien: de blog zal worden bijgehouden met de laatste, toffe woon-, architectuur- en Studio NOZ-nieuwtjes. De Social Media buttons onderaan zorgen er natuurlijk voor dat je me ook via Facebook, Pinterest en Instagram kan volgen. En verder wordt het portfolio hopelijk snel aangevuld met een hoop mooie, nieuwe uitdagingen! Ik kan niet wachten :)


En waarom Studio NOZ? Gewoonsuus was ik eigenlijk al een tijdje geleden een beetje ontgroeid en ook met de toevoeging "Design" kwam ik niet verder. Gewoon Zon klonk volwassener, maar eerder als een reisaanbieder richting zonnigere oorden. Studio staat voor ontwerpen, creatief, mooie dingen creëren en NOZ is toch heel "gewoon" ik, maar dan net anders ;)

bottom of page